Categories
Besök

Sarastro

Peter och Johan skulle åka in till London för att hämta Johans startnummer i Hyde Park där de ska springa imorgon. Jag och tjejerna valde att inte följa med in direkt utan skulle ansluta senare.

De skulle även träffa Walle och Berit som bor på hotell inne i London, Berit har varit här i ett par dagar med jobb och flyger hem imorgon. Walle firade födelsedag idag och vi skulle gå ut och äta på kvällen så vi skulle träffas alla.

Tjejerna och jag åkte till Oxford Circus för att möta upp de andra och det är inte att rekommendera att åka till Oxford Street en lördag kl. 15. Då är resten av världen också där och det går knappt att komma fram. Lustig nog så lyckades vi att springa på killarn bara efter ett par hundra meter…

Vi gick sen ner till Piccadilly Circus där Berit väntade, hon hade inte velat gå i affärer med killarna av någon märklig anledning.

När det var färdig shoppat så skulle vi hitta någonstans att äta, vi hade inte bokat något och jag var lite orolig att det inte skulle gå att hitta något eftersom vi trots allt var 7 st. Vi valde till sist att gå till Sarastro som är en mycket speciell restaurang. Maten är medelhavsinspirerad och förrätterna är av meze-typ och huvudrätterna är goda och så men det mest speciella är nog ändå själva restaurangens inredning. Vi fick i alla fall bord uppe på en av balkongerna och även om det var trångt så är det mysig och vi hade himla trevligt.

Det fick bli en relativt tidig kväll då killarna ska upp tidigt imorgon för att springa.

….

Peter and Johan had to go in to London to get Johan’s start number in Hyde Park where the start is tomorrow. I and the girls didn’t go with them but joined later instead.

They were also going to meet Walle and Berit who are staying at a hotel near Covent Garden, Berit have been here for a few days with her work and is flying back tomorrow. Walle had his birthday and we were going out to celebrate it.

The girls and I went to Oxford Circus to meet up with the others and going to Oxford Circus at 3 pm a Saturday is not recommended. At this time the rest of the world is there as well and you can hardly move. Strangely we ran into the guys after a few hundred meters…

We went to Piccadilly Circus to meet with Berit as she hadn’t wanted to shop with the guys for a strange reason.

Once we were done shopping we were going to find somewhere to eat, we hadn’t booked something and I was a bit worried we wouldn’t find a table for 7. We decided to go to Sarastro which is a very special restaurant. The food is good but the best is the decoration. We got a table on one of the balconies and had a great evening.

We came home quite early as Peter and Johan are leaving Northwood at 7 tomorrow for their run.