Categories
Diverse/Various

Couples Dining no 1

Vi var på första Couples Dining, en aktivitet jag hittade genom NAWC. Jag anmälde oss till denna för att träffa folk även utanför den militära gemenskapen. Hon som ansvarar för det har satt ihop 4 olika middagar med olika par under våren. Man anmäler vilka datum man absolut inte kan och även hur många gäster man kan ta emot, när alla datum är satta så säger man vilken av de man fått som man själv kan/vill vara värd på.

Denna gång var vi hemma hos ett brittiskt par som inte bor så långt härifrån, tillsammans med ett par från Tyskland. Värdparet bestämmer tema på middagen och gör huvudrätten, sen tar gästerna med sig förrätt eller efterrätt. Temat denna middag var spanskt och huvudrätten Paella, jag tog med mig efterrätt och gjorde då Crema Catalana som är hur enkelt som helst att göra. Vi hade en trevlig kväll och åt fantastiskt gott.

We went to our first Couples Dining dinner, an activity I found through NAWC. I signed us up to meet people outside the military society. The lady responsible for it have arranged 4 different dinners during the spring and you never meet the same couple during these dinners. You let her know what dates you can’t do and also how many guests you can host, once the dates for you is set you let her know which one you would like to host.

This time we went to a British couple who aren’t living very far away from here, together with a couple from Germany. The host decides on the theme and makes the main course and then the guests bring first course or dessert. The theme this dinner was Spanish and the main course was Paella, I brought the dessert and had made Crema Catalana which was really simple to do. We had a fantastic evening and the food was really good.