Categories
Diverse/Various Family

Nu har det startat / Now it has started

Jaha då har Peter och Felicia lämnat landet och begett sig mot England. Peter lämnade Rödeby i morse för att åka via mina föräldrar och äta och hämta Felicia.

De skulle möta upp farfar för att få posten som kom i fredags till dem. Sen bar det av mot Esbjerg där de skulle med färjan till Harwich, en resa som tar ca 18 timmar. Vi hoppas på så lite blåst som möjligt så att Felicia inte blir sjösjuk. Peter är jag liksom inte så orolig för.

Båten lämnade vid 18 så när jag skriver detta har de fått sin hytt och ätit buffé.

Själv lämnar jag först nästa vecka efter att ha tagit emot flyttfirman och städat huset. Tror att vår hyresgäst uppskattar det. Fy så dammigt det blir när man börjar att dra i allting.

Det blir städa och plocka för hela slanten med undantag för avbrott att fira nyår hos Boel och Jörgen tillsammans med Jessica, Pelle, Emma och Jesper. Peter och Felicia åker in till centrala London för att fira nyår och Emelie firar i Lund. Jaha då har Peter och Felicia lämnat landet och begett sig mot England. Peter lämnade Rödeby imorse för att åka via mina föräldrar och äta och hämta Felicia.

——————————————————————————————

Well then Peter and Felicia have left the country and are heading towards England. Peter left Rödeby this morning to go via my parents to eat and pick up Felicia.

After that they were going to meet granddad to get our mail that had already started to come to them. After that they drove to Esbjerg (Denmark) where they are taking the ferry to Harwich (UK), this trip takes about 18 hours. We hope it will be as little wind as possible as Felicia gets seasick easily. I’m not worried about Peter.

The ferry left at 6 pm and when writing this they have got their cabin and had buffe.

I won’t be leaving until next week after the movers have been here and I have cleaned the house. Guess that our tenant will appreciate that. I thought it was pretty clean before but once you start to move things around it gets very dusty (or you see it at least).

The next few days will be filled with cleaning and arranging everything with the only exception of celebrating New Year Eve at a friend’s place together with some other friends. Peter and Felicia will celebrate by going downtown London. Emelie is celebrating with friends in Lund.