Categories
Diverse/Various

Nyår / New Year

Så då var 2013 snart slut och vi lägger ytterligare ett år bakom oss. Denna nyårsafton blir lite utspridd då Peter och Felicia är i London, Emelie i Lund och jag i Rödeby. Peter och Felicia tog det lugnt i morse och försov sig och missade hotellfrukosten men till Felicias glädje åt de istället på Subway. De skulle sen gå till hotellets gym och slappa på rummet innan de beger sig in till centrala London där de förhoppningsvis får se ett fantastiskt fyrverkeri. Emelie ska fira nyår med sina kompisar i Lund med middag och sen fyrverkerier i Lundagård. Själv ska jag överge flyttlådorna och åka på nyårsmiddag i Hillerslätt tillsammans med goda vänner.

Jag hoppas att alla ni får ett Gott Nytt År 2014 och ett trevligt slut på 2013. Vi hörs nästa år!

—————–

2013 is soon over (at least here in Sweden) and we will put another year to our life. This New Year’s Eve will be spent in London, Rödeby and Lund.

Peter and Felicia slept in this morning and missed the hotel breakfast but Felicia wasn’t too sad as they went to Subway instead. The rest of the day they will spend at the hotel’s gym and just relaxing before they are heading towards London Eye for the fireworks.

Emelie is spending her new year’s eve in Lund with her friends where they are having dinner and then going to watch the fireworks. I will spend my evening without the moving boxes and instead have dinner with close friends.

Have a wonderful end of 2013 and have great 2014. See you next year!