Categories
Diverse/Various

Chicken & IKEA

Idag kommer Peter hem från Stockholm och Felicia och jag ska göra en liten utflykt i eftermiddag tror jag. Utflykt och utflykt – shopping!

Köpte hel kyckling sist jag var och handlade och den står i ugnen just nu och luktar ljuvligt. Det var många år sedan jag köpte en hel kyckling, blir ju så gott men jag har alltid tyckt att det tar för lång tid.

I helgen ska vi tillbaka till IKEA och handla mer saker till gardinerna, har inte hittat en liknande affär här än så jag får åka dit.

Felicia vill åka till St Albans och äta våfflor i helgen men vi får se hur det blir med det. Just nu längtar hon till helgen v7 då vi får besök. Visst ska det bli kul att syrran kommer men roligast blir att Evelina kommer, ja att hon har ju familjen med sig men den är tydligen inte lika efterlängtad, haha!

—–

Today Peter will come back from Stockholm and Felicia and I will do a trip this afternoon I think. The trip will be some shopping!

Bought a whole chicken the other day and it’s in the oven right now and smells wonderful. It was many years ago since I last bought a whole chicken, it is so tasteful but I have always thought it takes too long to cook.

This weekend we are going back to IKEA and shop more things for the curtains, haven’t found a similar store elsewhere so we have to go all the way to IKEA.

Felicia wants to go to St Albans to have waffles this weekend but we will see what we are doing. Right now she is longing for Feb 15 when we will have visitors. It will be fun that her sister is coming but it’s not her she is longing to meet. Evelina and her family is coming and it’s not the family Felicia is looking forward most to meet, lol!