Categories
Diverse/Various

Dinner out & Tipp-Ex

Igår var jag uppe på Northwood Headquarters för att ta foto till mitt inpasseringskort så att jag kan utnyttja det som finns på basen. Vet ännu inte vad som finns men det lär jag väl upptäcka så småningom.

På kvällen träffades alla svenskarna i Northwood på Ask, en italiensk restaurang, för att ta avsked av de svenskar som lämnar de närmsta veckorna. Vi åt gott med trevligt sällskap och fick träffa de flesta av svenskarna här.

Idag blir mitt uppdrag att fixa mer Tipp-Ex till Felicia, de får bara skriva med bläck i skolan och hon är storanvändare av Tipp-Ex just nu =)

Ja förutom då att jag ska fortsätta packa upp!

——-

Yesterday I went to Northwood HQ to take a photo for my dependent pass, so that I can use the facilities at the base. I don’t know what they have but Peter said it’s less than in San Diego. I guess I’ll find out.

In the evening we went to Ask, an Italian restaurant here in Northwood, to meet the other Swedes in the area and to say goodbye to those who are leaving in a few weeks. We had a lovely dinner with nice company and met most of the Swedes.

My mission today is to get Felicia more Tipp-Ex, they are only allowed to write in ink at school and Felicia is at the moment an excessive user of Tipp-Ex.

Right I will also continue unpack =)