Categories
Diverse/Various

En vanlig dag / An ordinary day

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade med huvudvärk så det har fått bli lite administrativt istället för att packa upp. Jag har tittat på vad Felicia måste arbeta med under terminen i svenska, som hon läser på Sofia Distans. Vi ska börja med källkritik hoppas att hon tycker det är lika kul som jag =)

Snacka om att man ibland inte är så smart, jag har ju kortläsare i datorn… Alltså kan jag börja ladda upp bilder. Ni ska få ett smakprov av vår röra i början av vår tid här, nu har det faktiskt blivit lite bättre.

Felicia har nu gjort 2 prov i nya skolan, ett matteprov första mattelektionen så att de skulle veta vilken grupp hon skulle tillhöra och idag ett prov för att testa hennes kognitiva förmåga. Det gick bra på mattetestet men vi får avvakta för att se hur det gick på dagens test.

Haven’t done too much today as I woke up with a headache. Done some reading for Felicia’s Swedish lessons, she is studying Swedish at Sofia Distans (a correspondence school). She’s starting with criticism of the sources, hope she likes it at much as I do.

Sometimes I’m not too smart, I do have a card reader in the computer… That means I can start to show you some pictures. I will just show you some from the beginning of our stay, it looks a lot better now.

Felicia have now had 2 tests in her new school, a math-test her first math lesson so that they should know in which group she should be placed. And today a CATs test (Cognitive Ability test). Her math-test went well but we will have to wait for today’s result.