Categories
Diverse/Various

Jan 22

Idag fick jag fixat lite med gymnastiken, jag sitter ju kvar i sektionen och har kvar mina administrativa uppgifter. Roligt att det är fler som vill börja träna gymnastik hos oss!

Vid lunch åkte jag och handlade och skulle samtidigt skriva in oss på vårdcentralen här. Åkte till Northwood Health Centre och går fram till vad jag trodde var receptionen. Nä där kunde jag inte skriva in mig utan jag skulle gå till ett annat rum, jag gick vidare och går fram till den luckan där det sitter en dam. Ber att få skriva in mig och hon far upp ur stolen och kommer ut. Jag får 3 olika broschyrer med förklaringen att när jag läst dessa ska jag välja vilken läkarmottagning jag vill ha.

Blir lite lätt förvirrad då jag tycker att det står samma sak i alla så jag väljer den som har öppet till 18 istället för 17. Det fick bli det sättet att välja istället för att ta ”Elle, belle bi…”

Fick med mig en bunt med papper som skulle fyllas i så nu är det gjort. Nu behöver jag bara kopior på passen och ett på vårt hyreskontrakt sen kan vi bli inskrivna.

Felicia hade med sig en kompis hem idag efter skolan så jag fixade lite pannkakor till dem, F brukar vara hungrig då hon kommer hem även om hon blir mätt i skolan. Just nu tittar de på en film men det är kul att hon redan har fått kompisar.

När jag stod i köket idag så såg jag Herr Mikel sitta under trädet utanför köksfönstret, han satt och tittade sig omkring och jag tog några bilder. Funderade på om jag skulle filma men tänkte sen att det blir ju en tråkig film. Hinner inte mer än att få ner kameran och gå in i vardagsrummet när jag ser hur han jagar en ekorre, men ekorren var snabbare och hann upp i trädet.

I’m still active in our team gym club and did some work for them today. It’s great that it even more who wants to join us!

At lunch I went grocery shopping and was also going to sign us up at Northwood Health Centre. I went in and approached the reception I thought. But I couldn’t sign us up there, instead I had to go to another room. I continued to the next room and approaches the lady in the front desk. When I told her that I wanted to sign us up she comes out from her little room and hands me 3 leaflets. She explains that I have to choose which one of the doctor’s offices I want.

I get a bit confused as I think they all say the same, so I pick the one that is open until 6 pm instead of 5 pm. I did it that way instead of doing “Eeny, meeny, miny, moe…”

Got a bunch of papers to fill out and now it’s done. Now I only need a copy of our passports and tenancy agreement then it should be done.

Felicia brought a friend home today after school so I made them some pancakes as Felicia normally is hungry coming home. Right now they are watching a movie but it’s nice that she has already found friends.

When I was standing in the kitchen earlier today I saw the fox sitting under our tree just outside the kitchen window, he was just sitting there and I took a few pictures. Was thinking about filming it but didn’t as I thought it might be a bit boring. Went in to the living room and sees him hunting a squirrel, but the squirrel was quicker and went up the tree.