Categories
Diverse/Various

January 19 – Sunday

Oj nu har det gått ett par dagar sen jag skrev. I fredags gav jag mig på att sy om våra gardiner för att passa dessa gardinstänger som finns här. Det var många år sedan jag sydde men jag mindes det, även hur man sprätter mindes jag då jag givetvis sydde fel.

I fredagskväll var vi på bartömning hos Johan och Maria, som flyttar hem här i månadsskiftet. Det var mycket trevligt men de såg ut att ha lika mycket kvar när vi gick. De bor inte så långt bort så vi promenerade dit vilket var ganska behagligt. Felicia var hos en av de andra svenskarna, som har bland annat en flicka som är 2 år yngre än Felicia, tillsammans med ytterligare en svensk flicka i 16 års åldern. Vi hade alla trevligt!

Igår eftermiddag åkte vi till IKEA för att köpa sådant vi behöver för att det ska bli klart här. Det var en stor IKEA men ganska så rörig. Vi fick inte med oss allt hem eftersom vi glömt mäta allt som skulle mätas innan. Nåja det innebär bara att vi hinner tänka en vända till eller två.

Idag har Felicia arbetat med sin inlämningsuppgift i svenska och jag har sytt gardiner. Den där lyx tillvaron som Peter tjatat om att jag ska ha ser jag inte skymten av. Förhoppningsvis kommer det så småningom för annars har jag dragit en nitlott =)

———

Ups now some days have passed since I last wrote. I re-sewed some of your curtains to fit the curtain rod here in UK. It was some years ago since I last was sewing but I remembered, even how to untack as I did a mistake.

Friday evening we went to a bar emptying at another Swedish couple who are leaving end of this month. We had a really nice evening even if it looked like they still had the same amount when we left. We walked over to their place as they live not far away. Felicia spent the evening and night at another Swedish family who have a daughter 2 years younger than her as well as another girl who is 16. All of us had a great time.

Yesterday we went to IKEA to buy some things we needed to get it done here. It was a huge IKEA but messy. Of course we didn’t get everything as we had missed to measure everything that we needed.

Today Felicia worked with her Swedish assignment and I sewed curtains. That luxury life Peter has been talking about seems far away. Hopefully it will come or I have pulled a blank =)