Categories
Diverse/Various

January 21

Dagarna går sakta med lite framsteg varje dag mot att få ett hus som börjar likna ett hem. Kände mig lite hängig igår och när Felicia kom hem så sa hon samma sak. Men idag är vi piggare så vad det än var så blev det inget mer med det.

Idag har jag äntligen blivit klar med Felicias gardiner, sydde lite extra eftersom jag gillar att göra om =/ Nu vet jag varför jag inte gillar tunga gardiner. De täcker halva fönstren och tar bort delar av det lilla ljus som finns vid denna årstid.

Vi hade en rörmokare här idag för att titta på kranen i köket som läcker samt duscharna som knappt ger ifrån sig något vatten. Han skulle även titta på det ena badrummet som vi tycker luktar mögel. Han konstaterade att det inte var blött på golvet så det behövdes inte göras något. Jag hoppas att han menar att de inte behöver göra något åt ett akut läckage och inte att de inte behöver göra något alls.

Ikväll ska vi på introduktion på gymmet på basen så att vi får använda oss av det när vi vill.

——-

The days are moving slowly with some progress of making this house a home. Didn’t feel 100% yesterday and when Felicia came home she said the same. Today we are feeling better so whatever it was it’s gone.

I finally finished Felicia’s curtains today, did some extra sewing as I like to re-do =/ Now I know why I don’t like heavy curtains. They cover a big part of the window and takes away some of the little light we have this time of year.

We had a plumber here earlier today to check the tap in the kitchen as well as the showers which hardly gives away any water. He was also looking at one of the bathrooms as we think it smells of mold. He established there was no leakage on the floor so it doesn’t need to be fixed. I really hope he means that there is no ongoing leakage they need to fix and not that they don’t have to do anything.

Tonight we are doing the introduction at the gym at the base, then we can use it whenever we want.