Categories
Family

London

Så var det dags även för mig. Gårdagen var ganska intensiv med flyttfirman och all packning. Jag trodde att det skulle gå fort men de åkte vid halv 5 så sen blev det bråttom men att hinna städa så att vår hyresgäst inte skulle tro att vi var grisar. Jag hade visserligen inte städat sista dagarna men det var inte smutsigt men när de började att dra i allt – fy bubblan. Tack till Olle som hjälpte mig att skruva isär möbler, Malin för lån av dammsugare och skurhink, Jessica för lån av bil, Boel för städhjälp och alla andra som mentalt hejat på =)

Emelie och jag kom till Lund strax innan midnatt och sen var det ett par timmars sömn innan mysig frukost men mamma och pappa och vända tillbaka till Lund för vidare färd mot Kastrup. Sitter på tåget just nu.

Ska fortsätta fira min 25årsdag i London.

Now even I’m on my way to London.
Yesterday the movers pick everything up and it took longer than I had counted on. So the cleaning had to be a bit stressed as Emelie and I had a train to catch. We arrived in Lund before midnight and were exhausted.

Today we had a nice breakfast together before we returned to Lund for me to catch the train to Kastrup/Copenhagen to continue to London.

The rest of my 25th birthday I will celebrate in London.