Categories
Diverse/Various

Shopping & mat / Shopping & food

Så då var jag också på plats i England. När jag anlände så möte familjen mig på Heathrow och vi tog oss till hotellet där vi bor fram tills våra saker anländer från Sverige.

På kvällen gick vi ut och åt på en restaurang i närheten av hotellet som hade mycket god mat. Dit kommer vi att gå fler gånger misstänker jag. Jag var ganska så trött som någon sen kväll blev det inte.

Söndagen började vi med att äta en god hotellfrukost (lyx jag skulle kunna tänka mig varje dag) innan vi begav oss till ett större köpcentra. Vi fick våra brittiska abonnemang i lördags men behövde hjälp med lite inställningar så vi skulle leta efter vår operatör samt en elektronikbutik så att vi kunde köpa telefoner till vårt fasta abonnemang som kommer i slutet på nästa vecka.

Tillbaka på hotellet så behövde jag skriva lite till henne som jag vikarierat för och Peter och Felicia gick ut och sprang. De avslutade det hela med att gå och simma. Vilken tur att jag inte hade kläder med mig till detta… =)

Nu har vi precis varit ute och ätit middag på en trevlig restaurant med mat från olika delar av världen, Jimmy’s World Kitchen, som man kunde plocka som man själv ville.

Imorgon ska vi till banken och fixa ett kort till mig, få nycklarna till huset och skaffa det sista till Felicias skoluniform.

—————————————
Then I’m in England as well. When arriving at Heathrow I was reunited with part of my family before we went to the hotel where we are staying until our things arrive from Sweden.

In the evening we went to a restaurant close to the hotel where they had really nice food, we will be back for sure.

The Sunday started with a nice hotel breakfast which is a luxury I could get used to, before we went to a shopping mall. Walking around there for a couple of hours before returning to the hotel.

Peter and Felicia went running before they went swimming.

Today’s dinner was at Jimmy’s World Kitchen were they served food from all over the world and you could pick and mix as you liked.

Tomorrow will be more organized as we have a meeting at the bank, getting the keys for the house and have to get last things for Felicia’s school uniform.