Categories
Northwood Vivi

Afternoon Tea/Coffee

Idag åt jag Afternoon Tea för första gången i England, har gjort det en gång tidigare men då i San Diego. Jag drack kaffe och inte te.

Det var i trevligt sällskap, fin omgivning och goda tilltugg. Det var med rökt lax och philadelphiaost på valnöts- och russinbröd, ägg i majonnäs med krasse på hembakat bröd, slanggurka och philadelphiaost på toastbröd, 2 sorters scones, clotted cream, jordgubbssylt, eclairs, morotskaka och en dessert. Mätt blev man och det enda som jag inte behöver äta igen var desserten – det var fruktkompott med sockerkaksbotten och vaniljkräm (kompotten hade alkohol i sig och den vill jag ha i eget glas).

Dit kan jag tänka mig att åka igen men får väl se med vem, Peter och Felicia tar jag inte med mig – de är på tok för kräsna. Den ena sortens scones hade russin i sig liksom det ena brödet och då kan inte Peter äta det, lax, majonnäs, russin, valnötter äter inte Felicia – ja ni hör ju själva. Ska prova med Emelie, kanske funkar det.

Idag var det riktigt vårväder och det var ganska så varmt ute, jag gick från korsningen där jag blev släppt av Linda och när jag kom hem så insåg jag att jag var för varmt klädd.

—-

Today I had Afternoon Tea for the first time in England, have had it once before but then in San Diego. But I had coffee and not tea.

The company nice and surroundings were nice and also the food. It was smoked salmon on walnut and raisin bread with cream cheese, egg mayonnaise with mustard cress on homemade bread, cream cheese and cucumber on finger sandwich, fruit and plain scone, strawberry jam, clotted cream, éclairs, carrot cake and some dessert. It was a lot to eat and the only thing I don’t need to eat again is the dessert – it was some berries with custard on top and sponge cake in the bottom (the berries tasted of alcohol and I prefer to have that in the glass instead).

I would like to go there again but I don’t know with whom, Peter and Felicia I can’t take along – they are far too picky. One of the scones had dried fruit in it and one of the breads had raisins in it and then Peter can’t eat it, salmon, mayonnaise, raisins, walnuts doesn’t Felicia eat – you see! Will try to bring Emelie, it might work.

Today it was really nice weather and almost spring as well as quite warm outside, I walked from the crossing where I was dropped off and coming home I realized I had way too much on.

Image ThumbnailImage Thumbnail