Categories
Besök Diverse/Various

Airport x 2

Efter att ha kört Peter till flyget så fick det bli att krypa ner i sängen igen, vad ska man liksom upp och göra kl. 6 en lördagmorgon?

Flickorna och jag tog det lugnt och åt en lång frukost och bara njöt. Framåt eftermiddagen så bestämde vi att åka till Watford för att fika och handla mat. Vi passade även på att gå lite i affärer innan vi fikade på Starbucks. Flickorna älskar deras White Chocolate Mocha och det är alltid den de beställer – typ bara socker och fett.

Vi handlade mat och lite småsaker som Emelie ville ta med sig hem, även lite fika till henne att ha på resan. På kvällen ville Emelie ha indisk mat som avslutning på sin vecka här. Givetvis fick hon det 🙂

Idag var det inte mycket vi hann med mer än att äta frukost länge och i lugn och ro och sen ge oss iväg till flygplatsen. Vi var där i ganska så god tid då det varken var särskilt mycket trafik eller folk vid incheckningen, vi hann ta en lite fika också innan det var dags för Emelie att gå genom säkerhetskontrollen.

När Felicia och jag skulle lämna flygplatsen så bad jag henne att sätta igång GPSen, dels för att jag skulle hitta hem men även för att jag ska ha koll på hastigheten. Hon sätter på GPSen men glömmer att trycka in ny destination. Jag kunde inte fatta varför den sa att jag skulle svänga och körde efter skyltarna istället men i nästa rondell blev det heltokigt. När jag insåg att jag var på väg tillbaka in till terminal 3 frågade jag om hon ändrat destination – fick till svar att DET hade jag inte bett henne att ändra…. Vi kom hem till slut i alla fall.

—-

After taking Peter to the airport I went back to bed, no reason to be up at 6am on a Saturday morning.

The girls and I took it easy and had a long breakfast and enjoyed it. In the afternoon we decided to go to Watford and have a “fika” and do some grocery shopping. We also took the opportunity to check different stores before “fika” at Starbucks. The girls love their White Chocolate Mocha and this is what they always order – just sugar and fat.

We got some groceries and things that Emelie wanted to take back to Sweden, also some snacks for her trip back to Sweden. In the evening Emelie wanted to order Indian food as a finale of her week here. Of course she got it =)

Today we didn’t have time to do much more than eat breakfast then leave for the airport. We were there quite early as there was no traffic and hardly any at the check-in, we even had time for some coffee before Emelie had to go through security.

When Felicia and I was leaving the airport I asked her to turn on the GPS, both to find my way home but also to keep track of the speed. She turns the GPS on but forgets to change the destination. I couldn’t understand why it was telling me to take a turn and followed the signs instead but at the next round about I lost my way. When realizing that I was heading back to terminal 3 I asked her if she had changed the destination – her answer was that I didn’t tell her to do THAT… We found our way home eventually.