Categories
Diverse/Various Family Northwood

Coffee morning & leakage

 

Idag var det Coffee Mornings på mässen, det var de turkiska kvinnorna som anordnade det. Det är vanligtvis 1 gång i månaden men tydligen var det många som ville anordna det nu på våren så det bli 2 gånger i månaden visa månader. Det var kvinnor från Turkiet, Spanien, Italien, USA, Frankrike, Österrike, Tyskland, Danmark, Polen, Sverige och Azerbajdzjan, det var i alla fall de länder jag kommer ihåg. De hade gjort små tilltugg och bakverk och det var mycket trevligt.

Idag var vaktmästaren här och tittade på läckan, det går inte att se vart det läcker ifrån för det är torrt närmast vattentanken. Han skulle meddela mäklaren som sen antagligen kontaktar ägaren, men han skulle tala om för dem att han måste dra bort heltäckningsmattan (givetvis har man det i ett sådant rum) för att börja leta. Han skulle också titta på vart i badrummet som mögellukten kommer ifrån. Stor skillnad på honom och den andra mannen som varit här, denna verkar mer förstående för vikten av att ta mögel på allvar.

—-

Today it was Coffee Morning and the Turkish ladies were the hostesses. Normally its once a month but apparently it was many who wanted to host it this spring and therefore it will be twice a month sometimes. There were women from Turkey, Spain, Italy, US, France, Austria, Germany, Denmark, Poland, Sweden and Azerbaijan, at least that the countries I remember. They had made finger foods and pastries and it was really nice.

Today the janitor was here to look at the leak, one cannot see from where it is leaking as its dry around the tank. He was going to inform the agent who is contacting the owner I guess, but he is going to tell them that he has to remove the carpet to look for the leak. He also promised to take a good look at the bathroom to see from where the smell of mold is coming from. It’s at big difference between this janitor and the other one, this one seems to be more understanding to taking the problem with mold seriously.