Categories
Besök Diverse/Various Family

Maharadja & London Eye

Peter jobbade och försvann vanliga tiden på morgonen, medan vi andra tog lite sovmorgon (eller jag iaf). Våra gäster ville åka på lite sightseeing och shopping inne i London och det bestämdes att de och Felicia skulle åka före så skulle jag och Emelie hänga på senare. De andra hann åka London Eye och börjat shopping på Lillywhites, som ligger på Piccadilly Circus, när jag och Emelie kom in till stan. Det var mycket folk och allt tog tid så när vi kom till Hamleys så stannade jag, Felicia, Hampus och Emelie utanför för att slippa trängas. Vi delade sen på oss och Henke och Hampus gick på sitt håll medan jag och mina flickor gick till Topshop. När Helen och Evelina var klara så gick vi bort till Primark där ALLA andra var. Fy bubblan vad mycket folk, rörigt var det och varmt så till slut gav vi upp, Evelina fick handlat lite.

På kvällen när vi kom hem så skulle vi hämta mat på den indiska restaurangen som vi beställt från tidigare men de hade stängt på måndagar. På vinst och förlust beställde vi från en annan och det var verkligen en högvinst. Fantastiskt god mat och det blir där vi beställer i fortsättningen.

—–

Peter had to work and left at the same time as usual in the morning while we slept in (at least I did). Our guests wanted to go sightseeing and shopping in London and they together with Felicia left before Emelie and me. They went on the London Eye and started to shop at Lillywhites at Piccadilly Circus before Emelie and I met them. There were a lot of people everywhere and when reaching Hamleys it was only Helen and Evelina who went inside as it was too crowded. After that we split up and I and my daughters went to Topshop before we all met again to go to Primark. That’s where EVERYone else were, it was crowded, messy and warm so eventually we gave up.

When coming home we decided to order food from the Indian restaurant where we have been getting food from before but they were closed on Mondays. We took a chance and ordered from another place and it was really perfect. That’s from where we are going to get Indian food in the future.