Categories
Diverse/Various

Stormy & rainy sunshine

Märkligt väder det är, ena timmen stormar det så att regnet kommer ner horisontellt för att strax därefter vara nästan vindstilla och solen skiner.

Körde och hämtade Felicia idag eftersom det lät som om taket skulle lyfta och det vräkte ner. När jag närmade mig skolan såg jag blåljus, det var ett stort träd som blåst omkull över vägen. När vi varit hemma i ca 15 minuter slutade det tvärt att blåsa och regna och sen kom solen fram.

Har fiffat och fixat till vårt besök så nu kan de snart komma. Längtar så efter att få träffa Emelie på fredag <3

Strange weather we have, first it’s stormy and the rain comes down horizontal to soon be dead calm and the sun shines.

Took the car to pick up Felicia from school as it sounded like the roof would blow off and it was raining heavily. When reaching the school I saw the police car with the lights on, there was a tree which had fallen over the street. After being home for about 15 minutes it stopped blowing and raining all of a sudden and the sun came out.

Have now been fixing for our guests and am ready for them to come. Am looking forward seeing Emelie on Friday <3