Categories
Diverse/Various Family

The Commitments

Eftersom det var så mycket folk och trångt på Primark bestämde vi att vi skulle åka in till Watford istället. Jag behövde även handla mat så det passade bra att åka dit. Emelie och Hampus ville inte följa med så vi tog bilen. Vi hann bara med en affär förutom mataffären då vi skulle hem i tid eftersom vi skulle på musikal på kvällen.

Vi hade biljetter till The Commitments och fam. Svensson till The Lion King. Vi tog tunnelbanan in och kunde åka till samma station och gå därifrån, musikalerna började samtidigt så vi var klara samtidigt. Våra musikalartister var fantastiskt duktiga och det var mycket sång och musik. Teatern vi var på var gammal och vi satt på balkongen, lite trångt för benen bara. Flickorna bestämde att vi snart ska gå igen och då ville de se Thriller.

—-

As it was crowded at Primark and they didn’t get to look as much as they wanted we decided to go to Watford instead. I also needed to buy some food so took the car as Emelie and Hampus didn’t want to come along. We did only made it to Primark and Tesco as we had to get home in time.

We had tickets for The Commitments and our friends to The Lion King. We took the tube and could all go to the same station and walk from there, our musicals started at the same time so we could travel home together as well. The Commitments was fantastic and they could really sing. The theater we were at was really old and we sat on the balcony, a little too tight for the legs thou. The girls decided that we have to go soon again and then they want to see Thriller.