Categories
Diverse/Various Family

Uxbridge

Peter kom hem vid lunch och vi begav oss till Uxbridge, vi tog tunnelbanan dit. Enklare och framförallt billigare, för det vi betalade hade vi inte fått parkeringsavgiften. När vi kom dit så började vi med Waterstone’s som är en bokaffär som är relativt stor, Emelie och Felicia hittade böcker som fick följa med hem. Det gjorde jag med men det var arbetsrelaterade så det är ingen brådska att handla =)

Det blev middag på Nando’s innan vi gick vidare. Som vanligt hittade Felicia massor hon skulle kunnat tänka sig att köpa men det slutade med att vi hittade småsaker i sportaffären.

När vi kom hem var det dags för Peter att packa för Vasaloppet och det fick bli en tidig kväll eftersom han skulle bli körd till flygplatsen vid 5 på morgonen.

—-

Peter was home at lunch and we went to Uxbridge, we took the tube there. Easier and cheaper, the amount we paid going there wouldn’t hardly have covered the parking fee. Arriving at Uxbridge we started with Waterstone’s, a bookstore that is fairly large, Emelie is and Felicia found books that was bought. I also found books but it was more for my work so they can wait =)

We had dinner at Nando’s before continuing. As usual Felicia found a lot she’d like to buy but we all got some small stuff at the sports store.

Back home Peter had to pack as he was flying home to Sweden for the ski race “Vasaloppet” and it had to be an early evening as he wanted to be taken to the airport at 5am.