Categories
Besök Diverse/Various

VS & Milkshake

Flickorna kom på att de glömt att gå till Victoria’s Secret på måndagen när vi var inne i London. Alltså var vi tvungna att åka dit för att de skulle få handlat sina mister. De kunde nog ha gått där inne hur länge som helst men inte denna mamman. Evelina ville också till Harrods men varken jag, Emelie eller Hampus var intresserade av detta så vi åkte hem. De andra gick en stund på Harrods innan de kom hem.

När vi ätit middag så åkte jag, Peter, Helen och Henke ner till lokala puben Misty Moon för att de skulle få prova på detta också. Vi hade sådan tur att Arsenal spelade match mot Bayern München, men tyvärr blev det inte så många mål och inga av Arsenal. Hade varit roligare för då hade väl stämningen varit högre. Men vi hade trevligt.

Idag så tog vi det bara lugnt, de skulle packa och alla var nöjda. Felicia och Evelina ville gå ner till Pinner för att handla milkshake där. Jag och Emelie stannade hemma men de andra fick en promenad på 40 minuter dit och pga. tidsbristen tog de tunnelbanan hem. Ingen lunch behövde de heller då alla tagit en stor milkshake och var mätta. Nu har de åkt och det har varit roligt att ha dem här och lätt – sådan gäster är välkomna tillbaka. Tack för besöket och alla presenter Helen, Henke, Hampus och Evelina!

—-

The girls remembered that they hadn’t been to Victoria’s Secret on Monday when we were in London. Therefore we had to go there so they could buy their body mists. I think they could have stayed there longer but not this mum. Evelina also wanted to go to Harrods but I, Emelie and Hampus didn’t so we went home while the others went to Harrods.

After dinner Peter, I, Helen and Henrik went to our local pub Misty Moon so they could try that to. We were lucky and there was a soccer game between Arsenal and Bayern Munich, there weren’t very many goals and no in favor of Arsenal. Had been more fun as that would have given a different atmosphere at the pub. Any way – it was nice.

Today we didn’t do much, they packed and everyone was relaxing. Felicia and Evelina wanted to go to Pinner to get a milkshake. I and Emelie stayed home but the others took a walk of 40 minutes to get there and then they had to take the tube home. They didn’t need any lunch as they had all had a large milkshake and were full. Now they have left and it has been fun and easy having them here –guests like that are more than welcome.