Categories
Besök Diverse/Various

Westfield & Soccer

Vi fick ätit frukost i lugn och ro innan det var dags för oss att bege oss in mot stan. Peter hade fått tag i 4 biljetter till matchen mellan Queen Park Rangers-Reading och han, Emelie, Henke och Hampus skulle titta på fotboll medan vi andra skulle spendera dagen på Westfield Shopping Center. Evelina och Felicia var helt slut när fotbollen väl var slut och de ville inte ens titta i fler affärer. Vi åkte alla till Wembley och London Designer’s outlet där det finns många trevliga restauranger och där Evelina och Felicia bestämt att vi skulle äta på Frankie and Benny’s. Det blev en lång dag och vi var alla ganska trötta när vi väl var hemma vid 22-tiden.

We had a long and nice breakfast before it was time to walk down to the underground station and head towards town. Peter had got 4 tickets for the game Queen Park Rangers-Reading and he, Emelie, Henrik and Hampus was going to watch football (soccer) while we would spend the day at Westfield Shopping Center. Evelina and Felicia was completely worn out by the time Peter called and they were heading back towards Westfield. We all went to Wembley and the London Designer’s Outlet where there are many nice restaurants and where Felicia and Evelina had decided we were going to have dinner at Frankie and Benny’s. It was a long day and we were all tired coming back home at 10pm.