Categories
Diverse/Various

A Summary

Nu har jag inte hört av mig på ett tag. Inte heller så mycket som har hänt. Men här kommer en lite sammanfattning.

Felicia var med en kompis hela lördagen och det shoppades, fnittrades och tittades på film. Sen ägnades hela söndagen åt att arbeta med svenskan. Jag läste ut min bok som jag sparat på sen i januari. Vet ju att när jag väl börjar läser jag tills den är slut – allt annat får vänta smiley

I måndags var Peter på Emelies skola och pratade ”Ubåtskrigföringens karaktär och utveckling”. Emelie var lite nervös innan att hon skulle behöva gömma sig för sina klasskamrater efteråt men tydligen var det så att många kommit fram och tyckt att hennes pappas jobb var häftigt. Peter var minst en meter längre när han kom tillbaka till England.

Tisdagar är ju min dag på basen när jag deltar i engelskaklassen och därefter lunch i cafeterian.

Idag var nog en av mina mest upptagna dagar här – möte på Felicias skola inför nästa år och Key Stage 4 där de ska välja vissa ämnen för nästa år och direkt efter det hade jag bokat tid för lite fräscha vårfötter.

På eftermiddagen åkte Felicia och jag in till Baker Street eftersom hon behövde klippa sig. Peter mötte sen upp och vi gick till en turkisk restaurang som han varit på tidigare. God mat och trevlig personal. Resten av kvällen spenderas i soffan.

—-

I haven’t been writing for a while but not much has happened either. Here is a summary.

Felicia spent the Saturday with a friend and it was shopping, giggling and movie all day. Then we had to use the entire Sunday for the Swedish schoolwork. I finished reading my book which I got in January. I know that once I start I read until I have read the entire book – everything else has to wait smiley

On Monday Peter were in Sweden and spoke at Emelie’s school about “The evolution and nature of Submarine warfare”. Emelie was a bit nervous before that she would have to hide afterwards but evidently many of her classmates came up to her afterwards and thought her dad’s job was cool. Peter was at least a meter taller coming back to England.

Tuesdays are my day at the base where I attend the English class and the lunch at the café afterwards.

Today I think I had my most busy day since arriving in England – meeting at Felicia’s school regarding the Key Stage 4 for next year and after that I went to get my feet ready for spring.

In the afternoon Felicia and I went to Baker Street as she needed a haircut. Peter then came in to town to meet us for dinner at a Turkish restaurant. Really good food and service. The rest of the evening will be spent in the sofa.