Categories
Diverse/Various

Coffee, Cheese and Opera

I måndags var det dags för fransyskorna att ha Coffee Morning på mässen. De bjöd på lite olika kalla rätter, ostar och lite sötsaker. Som vanligt var det trevligt även om vi inte var så många.

När vi skulle gå därifrån så hade jag och Cecilia sällskap och helt plötsligt hade vi bestämt att vi skulle åka in till London. Vi tog tunnelbanan in och åkte till Covent Garden. Vi åt lunch och till det fick vi live musik, operahuset ligger precis sidan om och där vi satt var det musiker och sångare som uppträde. Först hade vi några ungdomar som spelade och showade för att sen bli avlösta av en operasångerska. De var alla duktiga och det var en trevlig lunchunderhållning.

Efter det så gick vi en promenad för att slutligen hamna hos en osthandlare på Jermyn Street innan vi åkte hem.

—-

Monday morning meant Coffee Morning held by the French ladies. They were serving different cold dishes, cheeses and some sweets. As usual it was really nice even if we weren’t many.

When leaving me and Cecilia had company and all of a sudden we had decided to go to London. We took the tube to Covent Garden. We had some lunch and got live music to go with it, the opera house is close by and while sitting there some musicians and singers performed. First there were some young musicians playing and giving a show and after that there was an opera singer. They were all really talented and it was a nice entertainment for lunch.

After that we took a walk and ended up going to a cheese monger on Jermyn Street before heading home.