Categories
Diverse/Various Family

Dinner with a Swedish family

Felicia följde med Peter till golfbanan i fredags för att prova på att slå några bollar på driving rangen, det hade gått ganska så bra med tanke på att hon inte hade rätt klubbor. Men kul hade de haft i alla fall!

På kvällen blev Peter och jag ensamma då Felicia drog till en kompis för att sova över. Vi planerade att streama en film men det hackade så mycket att vi till slut gav upp. Det fick bli TV i stället.

På lördagar brukar Peter ta cykeln för att handla färskt bröd och tidningen men denna lördag så bestämde vi att gå dit tillsammans för att på så sätt klarat av dagens träning, eller min träning. Peter går inte för att träna, det ska springas långt och länge för att det ska räknas.

På eftermiddagen när Felicia kom hem så åkte hon och jag och handlade då vi skulle ha gäster på kvällen. Vi hade bjudit hit en av de andra svenska familjerna. Det var mycket trevligt och det gör vi gärna om, men nästa gång hoppas att vi att deras stora dotter också hänger på.

Felicia went with Peter to the golf course Friday afternoon to try to hit some balls at the driving range, it went quite well considering that she didn’t have clubs fit for her. But they had fun anyway!

In the evening Peter and I were alone as Felicia went to sleepover at a friend’s place. We had planned to watch a movie by streaming but as it was hacking to much we gave up. We watched the TV instead.

Saturdays Peter normally take the bike to go and get new baked bread and the newspapers but this Saturday we decided to walk down together and have the days exercise done, or mine at least. Peter don’t walk for exercise, it has to be running far and for long for it to be counted.

In the afternoon when Felicia came home we went to do grocery shopping as we were expecting guests in the evening. We had invited one of the other Swedish families. It was really nice and next time we are hoping for their daughter to come along as well.