Categories
Diverse/Various Family

Royal Albert Hall

Fredagskväll åkte vi in till London för att gå på konsert på Royal Albert Hall med marinens musikkårer. Eftersom det var en välgörenhetskonsert var det även en del historia kopplat till detta, de firade även 350 år och i år är det 100 år sedan första världskriget bröt ut.

Royal Albert Hall är en mäktig lokal och det var häftigt att bara ha varit där och sett den. Att sen lyssna på musiken gjorde det bara bättre och innan pausen hade de en hyllning till ABBA där de spelade ett par olika låtar av dem. Häftigt!

När vi kom till Royal Albert Hall var det bara pensionärer utanför och jag tror att jag och Peter drog ner medelåldern med 30 år, gissa hur mycket Felicia drog ner den… Men väl inne sen så såg vi fler i vår ålder så det var inte bara vi och pensionärerna. Många av dessa pensionärer var närmare graven än 90.

Vi hade i alla fall en trevlig kväll även om Felicia var trött efter torsdagens sena timme.

—-

Friday evening we went into London and Royal Albert Hall for a concert with the Royal Marines Orchestra. As it was a charity event it was also a lot of history we were told, they also celebrated 350 years as Marines as well as they noted that it is 100 years ago World War l started this year.

Royal Albert Hall is a magnificent building and it was awesome just to have been there and seen the inside. Then to listen to the music did make it better and then them playing a few songs of ABBA was the perfect touch. Cool!

When arriving at Royal Albert Hall we only saw senior citizens outside and I think that Peter and I had the average age down by 30 years, guess how much Felicia had it down with… Once inside we saw others in our age and children, it wasn’t not just us and the senior citizens. Many of these men and women were closer to the grave than 90.

We had a nice evening even if Felicia was a little tired after being home late on Thursday.