Categories
Diverse/Various Felicia

Shakespear

Igår var Felicia iväg med sin engelskagrupp och tittade på Shakespeares En midsommarnattsdröm. Det var en lokal teatergrupp som hade satt upp den på en mindre teater i Harrow som inte ligger så långt härifrån. Jag hade kunnat tänka mig att följa med men fick strikta order av dottern att det blev inget med det.

Tyvärr var hon inte hemma förrän kl. 22:30, så det var en trött tjej här i morse. Nåja, hon får väl sova lite middag idag innan vi ger oss iväg till konserten på Royal Albert Hall.

—–

Yesterday Felicia went with her English group from school to see A Midsummer Night’s Dream by Shakespeare. It was a local theater group playing in Harrow which isn’t far away from here. I wouldn’t have minded to join but was told by Felicia that it wasn’t going to happen.

Unfortunately she wasn’t home until 10:30pm so she was very tired this morning. Well I guess she can take a nap before us leaving for the concert at Royal Albert Hall tonight.