Categories
Diverse/Various Northwood

Spring in England

I tisdags så var det dags för att gå på engelskan på basen med Nato-fruarna. Jag blev tillfrågad av läraren där och jag skulle kunna tänka mig att hjälpa henne med privatlektioner för några italienska fruar. Hon har själv fullt upp och hinner inte med att ta emot fler, och många av dessa fruar har småbarn hemma och svårt att komma iväg. I sina landsmän har de visst stöd men måste lära sig att prata och förstå engelska då de även har barn i skolan. Vi får se om de kontaktar mig, de vill nog helst ha amerikanskan men hon har fullt upp.

Efter lektionen gick några av oss ner till Costa för att äta lunch och umgås en stund till innan alla behövde fortsätta med sitt.

Jag åkte till Watford och skulle prova en ny mataffär som de gör mycket reklam för i TV, när jag kommer dit står det brittiska namnet ovanför ingången men även Wal-Mart. Och det var precis samma upplägg som i San Diego.

Igår tog jag en promenad i det fina vårvädret. Det är så fint ute nu när alla vårblommor börjat blomma och somliga träd är fulla med blommor. Det var även varmt ute, temperaturen sa 11 grader men det var nästan för varmt att promenera i rask takt med en fleecetröja. Få se om jag kommer ut i dag också, kan kanske lura med mig Peter.

—-

Tuesday morning I went to the English lesson on base. I was asked by the teacher if I could help her out with private lessons for some Italian wives. She herself is fully booked and can’t take on more private students, and many of these wives have small children at home and can’t make it to lessons on base. They get help from their communities but have to learn how to speak and understand English as they also have children in school. Let’s see if they contacts me, I guess that they rather want the American lady instead of me.

After the lesson some of us went down to Costa and had some lunch and talked a little more before everyone had to go on with other things.

I went to Watford to try out a grocery store that has a lot of ads on TV, when parking I see their British name over the entrance but also Wal-Mart. It almost looked the same as in San Diego.

Yesterday I took a walk in the wonderful spring weather. It’s beautiful outside with all the spring flowers starting to bloom and some trees are full of flowers. It was also warm outside, the temperature said 11 degrees Celsius (52 F) but it was almost too warm to walk speedily wearing a fleece jacket. Let’s see if I’ll take a walk today as well and if I can get Peter to join me.