Categories
Diverse/Various Felicia Peter

Tottenham vs Dnipro

Matchen mellan Tottenham och Dnipro var Peter och Felicia och tittade på, denna gång hade de bättre platser än när Peter såg QPR spela. Det var på Tottenhams hemma arena och hemmalaget behövde vinna för att gå vidare – det var högt tryck på läktarna och båda var nöjda med matchen. Dock blev det sent och Felicia hade somnat på tåget hem så det var tur att de tog bilen ner till stationen så slapp hon gå hem.

Hon var inte pigg på fredagen och klagade över magont, vilket hon gjort redan på torsdag när hon kom hem från skolan. Eftersom hon har en så snäll mamma så fick hon besked att äta något och inte slarva med att dricka vatten… Ungefär samma sak sa hennes mamma på fredagsmorgonen med tillägget att du är nog bara trött. Dock ringde skolsköterskan vid 11 och bad mig hämta Felicia. Magontet blev lite bättre på kvällen och idag var det borta.

—-

The game between Tottenham and Dnipro Peter and Felicia watched, this time with better seats than last time when Peter saw QPR play. They played at Tottenham’s home turf and Tottenham needed to win – the spirit was high among the fans and they were both happy with the game. It became however late and Felicia fell asleep on the tube back home so it was good that they took the car to the station.

She was a bit sleepy Friday morning and complained over stomach ache, which she had sad already Thursday coming home from school. As her mother is so caring she told her to eat something and drink a lot of water…. About the same thing her mother told her Friday morning as well with the addition that she was just tired. However the school nurse called at 11 and told me to pick Felicia up. The stomach ache became better in the evening to be gone by today.

Image ThumbnailImage Thumbnail