Categories
Diverse/Various Family

Tourist in London

Söndagen bjöd på underbart vårväder med sol och värme. Vi åkte in till centrala London för att turista, vi tog en buss tur som tog oss runt hela centrala London. Det var en sådan buss som man kan på och av under turen, men det gjorde inte vi utan vi satt kvar hela rundan. På detta sätt fick man en bra överblick över stan, sevärdheterna och vart saker ligger. Nu vet vi vart vi ska åka och vad vi ska titta på nästa gång.

Vi fotograferade massor och dessa bilder kommer att läggas upp på vår bildblogg imorgon. Rundan tog ett par timmar och det kändes i ansiktet då solen stod på hela tiden. Det var en härlig runda och verkligen något att rekommendera om man vill se mycket på kort tid. Biljetterna gäller i två dagar så man kan hinner att både åka och hoppa av om man vill se mer.

Vi gick av vid Marble Arch och gick nerför Oxford Street, vi har hungriga och törstiga så det var ju tur att vi hittade en italiensk restaurang ganska så snabbt. Sen fortsatte vi ner för Regent Street tills vi kom till Piccadilly Circus, där smet vi in på Lillywhite som är en sportaffär. Sen var det hög tid att åka hem då Felicia behövde göra lite läxor. När vi väl var hemma var det 8 timmar efter det att vi lämnat Willow End, och vi var ganska så trötta.

This Sunday was a really nice spring day with sun and even some heat. We went to central London to be tourists, we took a hop-on hop-off bus around central London. We didn’t hop-off just hopped-on once and took the entire trip. This way we got a great overview of the city, the sights and where everything is. Now we know where to go and what to look at next time.

We took a lot of photos and this pictures will posted on our picture blog tomorrow. The trip took a few hours and was felt in the face as the sun was out all the time. It was a wonderful trip and something I really recommend doing if one wants to see all the must-do in London in a short time. The ticket is valid for two days so there is time to hop-on and hop-off if wanting to.

We went off at Marble Arch and walked down Oxford Street, we were hungry and thirsty and were lucky to find an Italian restaurant pretty fast. After that we continued down Regent Street until reaching Piccadilly Circus where we went to Lillywhite which is a sports store. We then had to go home as Felicia had homework for Monday morning. Once at home again it was 8 hours after leaving Willow End and we were all tired.