Categories
Okategoriserade

UK friend from San Diego

Igår hade vi besök av britt som vi lärde känna i San Diego. Han bor inte i London men arbetar också på HQ vissa veckor. Eftersom han igår gick av sitt dagpass och skulle gå på sitt nattpass idag så passade det bra att han kom igår.

Det var mycket trevligt och vi är glada att vi fick träffa honom här också, tråkigt var att hans fru inte kunde vara med men vi hoppas på att det går att fixa längre fram. De bor för tillfället i Portsmouth men flyttar inom ett par veckor till Lincolnshire.

Vi hade en fantastisk kväll och gör gärna om det.

—-

Yesterday we had a brittish friend over for dinner, we got to know him when living in San Diego. He doesn’t live in London but works at the HQ. As he was finishing his dayshift and will start his nightshift today yesterday was a great day to come.

It was really nice and we are so happy to have met him here in the UK as well, the only bad thing was that his wife couldn’t be here but we are hoping to meet her as well. They live in Portsmouth for the time being but are moving to Lincolnshire in a few weeks.

We had a great evening and like to do it again Jonathan, make sure you bring Kim as well sometime soon.