Categories
Diverse/Various Family Northwood

Early evening drinks and waffle house

Eftersom det var långfredag och helgdag även här i England så var Peter ledig. Vi skulle på ”early evening drink” hos grannarna vid 18 så vi fick vara hemma i tid.

Eftersom Emelie inte varit på The Waffle House i St. Albans så valde vi att åka dit för att äta våfflor. Denna gång tog jag inte en söt våffla utan en med hummus och avokado på, den var mycket god och mättande vilket var tur.

Vi åkte sen via Intu i Watford då jag hade tittat på en sommarjacka och Peter behövde byxor, det blev en snabb visit där då Peter är lite lätt allergisk mot klädbutiker.

När vi kom hem så gick alla och gjorde sitt och för egen del blev det då ingenting. Vi gick sen och gjorde oss iordning för den där drinken, tjejerna skulle följa med och de frågade oss hur länge vi skulle stanna. Vi trodde att det skulle bli 1-1,5 timme och absolut max 2 timmar. Ingen var hungrig ännu så vi bestämde att äta när vi kom hem.

Eve och Derek är mycket trevliga och vi pratade och pratade och pratade och efter 3 timmar gick tjejerna hem för då höll Felicia på att svimma av hunger. Jag försökte flera gånger lite fint säga att vi skulle gå men då togs en ny flaska vin fram eller Peter fick en ny öl.

Efter 3 flaskor vin och 4 öl vid halv 12 så gick vi så hem, hungriga även om vi fått snittar. Eve sa flera gånger att hon skulle ha bjudit på mat istället men eftersom vi inte visste hur det skulle bli så var det enklare med bara en drink.

Det var i alla fall mycket trevligt och vi kommer att bjuda tillbaka men det får bli till sommaren då Derek sitter i rullstol och vi får nog inte in den genom ytterdörren.

…..

As it was Good Friday and a public holiday even in England Peter was off from work. We were invited to our neighbors for an early evening drink at 6 pm.

As Emelie has never been to The Waffle House in St. Albans we went there for some waffles. This time I didn’t take a sweet waffle but a waffle with hummus and avocado on, it was really good and filling.

We then went to Watford and Intu to get a pair of pants for Peter and I had found a jacket there, it was a quick visit as Peter has some kind of allergy towards clothes stores.

When we came home everyone did what they wanted which for me wasn’t very much. We then got ready for you early evening drink, the girls were coming along and asked how long we would stay. I thought maybe an hour-hour-and-a-half and at max 2 hours. Now one was hungry so we decided to eat when we came home.

Eve and Derek are very nice people and we talked and talked and talked and after 3 hours the girls left as Felicia was almost fainting from hunger. I tried a couple of times to hint that we maybe should leave but then there was another bottle of wine or a new beer appearing.

After 3 bottles of wine and 4 beers and the time being 11.30 pm we went home, hungry even if we had gotten canapés. Eve said several times that she should have invited for dinner but as we didn’t know how things were going to be I guess we all thought a drink was the best.

It was very nice and we will invite them over but have to wait for nicer weather as Derek is in a wheelchair and I don’t think we can fit it in through our front door.Image ThumbnailImage Thumbnail