Categories
Okategoriserade

Emelie = delay

Idag skulle jag hinna med så mycket var tanken. Jag skulle leta efter ett recept bland mina recept och insåg att mina tre USB-stickor var en enda röra, började att organisera det och slänga en massa dokument som inte längre var aktuella. Däremot så kom jag inte ihåg vilket recept jag letade efter och tiden bara flög iväg.

Fick snabba mig att städa badrummen och sen åka och handla för att vi skulle kunna äta middag idag. Dammsugningen fick Peter hjälpa till med då den hade jag inte hunnit med.

Just nu sitter vi och väntar på att få åka till Heathrow. Vädret är strålande fint men ändå så lyfte planet med Emelie på 1 timme och 15 minuter senare. Det där med att flyga verkar inte vara Emelies grej riktigt (se förra resan hit). Nåja, riktigt så illa ska det väl inte bli.

………….

Today I had planned to do a lot. I was just going to find a recipe among all the ones I have digital and realized my three USB memories were very messy, I started to organize and throw a lot that I no longer need. When done I didn’t remember which recipe I was looking for and time had flown by.

Had to hurry up and clean the bathrooms and then go to the grocery store so that we could have dinner today. The vacuum cleaning Peter had to help out with.

Right now we are sitting and waiting to go to Heathrow. The weather is really nice and the sun is shining but even so Emelie’s flight from Copenhagen departed 1 hour and 15 minutes later than scheduled. Flying doesn’t seem to be Emelie’s thing (read about her last trip). Well it shouldn’t be that bad this time, we hope.