Categories
Besök

Lotta & Tobias

I fredags åkte jag och Peter in till London för att träffa Lotta och Tobias och deras barn. Vi (vuxna) bodde nästan grannar på Kyrkogatan i Karlskrona, 1994. Efter det har vi träffats både i Stockholm eller Lund men efter åren gått har det blivit mer sällan. Peter och Tobias träffades för något år sen men jag har inte träffat varken Lotta eller Tobias sen 2000 (tror jag).

Vi träffades vid Trafalgar Square och sen gick vi mot Covent Garden för att hitta någonstans att äta. Annie deras stora flicka ville så gärna gå in i någon affär så när vi gick förbi godisaffären Hardys så fick det bli där, hon var inte intresserad av herrbutiken vi gick förbi =)

När vi ätit så somnade deras lilla tjej så Tobias valde att åka hem med henne till hotellet och vi gick med Lotta och Annie en stund. Vi var inne på M&M butiken vid Leicester Square och jag tror att Annie hamnade i himmelriket, riktigt roligt att se henne.

Efter det begav vi oss hem.

…….

Friday afternoon Peter and I went downtown London to meet Lotta and Tobias and their children. We (grown-ups) were neighbors in Karlskrona in 1994 and after that we have met a few times in Stockholm and Lund but as the years has passed it was more and more rarely. Peter and Tobias met a few years ago in Stockholm but I haven’t seen either of them since 2000 (I think).

We met at Trafalgar Square and then we walk towards Covent Garden to find a place and eat. Annie their oldest daughter wanted to go into a shop and when passing Hardys (candy store) she went in there, she didn’t want to go into the gent’s store we passed before =)

When we had eaten their younger daughter fell asleep and Tobias decided to go back to the hotel with her and we continued with Lotta and Annie for a while. We went to the M&M store at Leicester Square and I think Annie went to heaven, it was so funny watching her.

After that Peter and I went home.