Categories
Emelie Vivi

Me & Emelie

Vaknade i morse av att solen sken mig i ögonen och då var gardinerna fördragna, inte för att det gjorde så mycket för det var ganska så skönt. Tjejerna och jag bestämde oss för att äta vår frukost ute och de tog med sig spel ut för att kunna spela lite.

Idag åkte vi till Watford för att titta lite i affärer och handla mat. Detta skulle vi hinna innan halv 4 för då skulle jag och Emelie vara på Afternoon Tea. Nu hann vi bara med 2 affärer och fick skippa att handla mat för tiden bara rusade iväg.

Vi var på Grim’s Dyke, det ligger ju inte så långt bort och där de även har spelat in något gammalt avsnitt av Dr Who (en TV-serie som Emelie är tokig i). Att det bara var jag och Emelie var för att de andra två inte vill följa med, eller de är så kräsna att de är rädda att de ska få något som de inte tycker om.

Emelie och jag fick sen åka och handla så att vi har frukost till imorgon. En mysig eftermiddag med bara Emelie.

…..

This morning I woke up by the sun which was shining through the curtains, it wasn’t bad though. The girls and I decided to have our breakfast outdoor and they even brought some game boards to play.

Today we went to Watford to check the stores and do some grocery shopping. We had to be done before 3.30 as Emelie and I had booked Afternoon Tea. We only managed two stores and had to skip the grocery store as time was flying by.

We were at Grim’s Dyke, it’s not far from us and they have also been used for filming an episode of Dr. Who (Emelie is crazy about that one). It was only me and Emelie because the others didn’t want to join, or they are so picky with food that they were afraid that they would be served something they don’t like.

After that Emelie and I went grocery shopping so we can have breakfast tomorrow. It was a great afternoon together with Emelie.