Categories
Diverse/Various Family

Mos Bro & Joe’s

Fredagen blev verkligen en kväll i soffan, vi var alla lite trötta. På lördagen klev Peter upp tidigt för att åka och spela golf, han spelade med två äldre herrar och tyckte själv att det hade gått väldigt bra.

När Peter kom hem bestämde vi oss för att åka in till stan. Felicia ville inte följa med och valde därför att stanna hemma själv. På helgerna är det ofta att tunnelbanan fungerar sådär, alla arbeten på linjen görs då för att inverka minst på resandet. Tråkigt för oss eftersom det är då vi använder den mest.

Vi tog bilen till West Ruislip då den linjen i alla fall gick in till stan, dock inte så långt som vi skulle men resten av biten kunde vi ta buss eller gå. Vi kom till Marble Arch och därifrån tog vi buss, men det går ju inte så fort på Oxford Street så vi hoppade av innan och gick istället. Anledningen till att vi åkte in var för att Peter behöver en ny kostym och det skulle vi försöka få tag på. På Jermyn Street finns det en massa herrbutiker men inget föll honom i smaken, så vi gick vidare. Jag tyckte att vi skulle gå till Covent Garden för att ta något att äta och dricka. Vi kom dit och där var givetvis en massa folk, det är lördag och stan svämmar över, inte bara där. Vi gick förbi en liten herrbutik men den modellen de hade passade inte Peter. Vi blev rekommenderade att gå in till butiken sidan om istället. De hade hur mycket som helst och vi fick en äldre herre som hjälpte oss. Han tittade på Peter och plockade sedan fram allt i rätt storlek.

Vi gick sen till Joe’s Southern Kitchen and Bar där de har en lååång drinklista men vi tog faktiskt bara något att äta innan vi började att vandra tillbaka till Marble Arch.

Idag har vi funderingarna att åka in mot stan igen för att titta på The BNY Mellon Boat Race, vädret är inte det finaste idag men vi får se.

Friday evening was really spent in the sofa, all of us were tired. Saturday morning Peter was up early to play golf, he played with two elderly gentlemen and was satisfied with his play.

When he came back home we decided to go to town. Felicia didn’t want to come and stayed home instead. In the weekends the tube doesn’t always work, they do all the works on the line during this time to affect the commute as little as possible. For us it’s bad as that’s when we want to use it most.

We took the car to West Ruislip, as that line was running in to town, not as far as we needed to go but we could walk from Marble Arch. From there we took the bus but it was so slow on Oxford Street we got off again and started to walk. The reason we went to town was because Peter needed a new suit and we were trying to find one. At Jermyn Street where there are many stores with men’s clothes he didn’t find anything. I wanted to go to Covent Garden to get something to eat and drink, when getting there it was so crowded, it was Saturday and the city is full of people (not only there). We went in to a small shop there but their suits were nothing for Peter, they recommended us to go next door. We were attended to by an old gentleman who took a look at Peter and then picked out the right size in everything.

We then went to Joe’s Southern Kitchen and Bar where they have a looong cocktail list but we only had some food before walking back to Marble Arch.

Today we might be going to town again to see The BNY Mellon Boat Race, but the weather isn’t very funny today so let’s see how we decide.