Categories
Diverse/Various Family

Movie

I torsdags så fick det bli pannkakor till frukost eftersom vi hade övernattningsbesök. Vädret var inte alls lika varmt som på onsdagen men tjejerna gick ut och spelade lite spel ute innan de tyckte att vindarna var för kalla och kom in igen.

De hade roligt tillsammans och jag satt mest och tog det lugnt hela dagen. Peter kom hem lite tidigare och när alla åkt hem så skulle vi gå på bio. Eftersom det var lite tight med tiden så skulle vi äta ute så att det skulle gå snabbare.

Vi åker till ett shoppingcenter som heter St Georges i Harrow där bion fanns och även lite matställen. Vi äter och efter maten så känner sig inte Felicia riktigt bra så hon bestämmer sig för att åka hem med Peter igen (han ville inte se filmen). Emelie och jag har lite tid kvar så vi går i affärer innan vi ska köpa biljetterna, när vi kommer fram till kassan så går inte filmen. Det stod fel på hemsidan….

Så det var bara för oss att sätta oss på en buss hem smiley

….

We had pancakes for breakfast on Thursday as we had guests. The weather wasn’t as good as on Wednesday but the girls went outside to play some games until they found it to be too cold outside.

They had a lot of fun together and I was just taking it slow the entire day. Peter came home a little earlier and when everyone had left we decided to go to see a movie. As we were a little short of time we decided to eat out.

We went to the shopping center St Georges in Harrow where the cinema and restaurants where. We have dinner and after Felicia doesn’t feel great so she decides to go back home with Peter (he didn’t want to see the movie). Emelie and I have some time before the movie starts and went in to a store to look first, but when we want to buy the tickets the movie doesn’t show in this cinema. It was wrong on their webpage….

So we had to take the bus home smiley