Categories
Besök

Parents-in-law

Lördagen innebar att Felicia skulle komma hem igen från sitt besök i Sverige och med sig skulle hon ha Peters föräldrar. De landade strax innan lunch och Peter hämtade dem på flygplatsen. När de kom hem så fick vi ha lite lunch eftersom det var mer än 3 timmar sen Felicia åt och då är ju hon döende i hunger.

Efter det tog vi oss en promenad, jag sa till Peter att det inte var så långt att gå till en mysig pub där jag varit tidigare med Cecilia och Malin men det var liiiteee längre än jag trodde. Dessutom började det regna i olika omgångar, första gången sökte vi skydd men sen regnade det från en klarblå himmel…

Vi kom fram i alla fall och alla kunde beställa något att dricka. Puben vi var på heter ”The Case is Altered” och ligger i Eastcote vilket med bil inte är så långt bort. Nåja, det var en trevlig promenad bortsett från regnet.

På vägen hem så tog vi bussen för att undvika regnet. Nästa gång tar vi nog bussen dit också.

Det blev middag hemma och en inte allt för sen kväll då det varit en tidig morgon för resenärerna.

………

Saturday meant Felicia coming home from her trip to Sweden and she was bringing Peters parents with her. They landed just before lunch and Peter picked them up at the airport. When arriving in Northwood we had to have some lunch as it was more than 3 hours since Felicia had something to eat and then she is dying from hunger.

After that we took a walk, I told Peter it wasn’t far to the pub where I went for lunch last week but it was a little longer than I thought. It also started to rain and the first time we could seek cover but then it started to rain again from a blue sky….

We got there and everyone could have something to drink. The pub was ”The Case is Altered” in Eastcote and with car not very far from us. Well, it was a nice walk except the rain.

On our way home we took the bus to avoid the rain, next time we will take the bus going there as well.

We had dinner at home and then it was an early evening as the travelers had been up early in the morning.