Categories
Vivi

Spontaneous date

Igår visste vi inte vad vi skulle hitta på. Jag skickade ett meddelande till Sissie och frågade om hon hade något förslag vilket hon inte hade men vi bestämde att vi skulle ses på Joe’s Southern Kitchensom ligger i Covent Garden. Vi tog lite snacks och sen blev det lite drinkar, de har nämligen en ganska så lång drinklista. Vi pratade och hade trevligt och bestämde att vi skulle gå till en pub som jag och Sissie var på tillsammans med Malin och Mia, Citties of Yorke. Det blev en liten promenad eftersom den låg en bit bort, längre bort än jag kom ihåg.

Tjejerna ville inte hänga med utan de och Linnea ville gå till en affär som heter Forbidden Planet och även till Cyber Candy. De kom så småningom bort till oss och vi åt lite innan vi tackade och åkte hem var och en till sitt.

När vi kom hem så insåg vi att klockan var redan halv 9 vilket vi inte trodde. En trevlig, spontan dag som vi gärna gör om igen.

…………

Yesterday we didn’t know what to do. I sent a message on FB to Sissie and asked if she had any suggestions and she didn’t but we decided to meet at Joe’s Southern Kitchen in Covent Garden. We took some snacks but then it was mostly drinks, they have a nice list of cocktails. We talked and had a really nice time and decided to go to a pub where Sissie and I had been together with Malin and Mia,Citties of Yorke. We had to walk a bit and it was further away than I remembered.

The girls didn’t want to join, instead they and Linnea went to a store called Forbidden Planet and also to Cyber Candy. Eventually they came and we had just some snacks to eat before heading home.

Once at home we realized that it was already 8.30 pm which we would never have guessed. It was a nice and spontaneous day and we like to do it again.