Categories
Diverse/Various

Spring has sprung

Idag har jag njutit av det fina vädret, satt ute en stund när de andra var och slog några bollar på golfbanan. När de kom hem så skulle Peter klippa gräset och då fick jag flytta in men jag fick sorterat lite bland mina papper istället.

Tjejerna satte sig ute på en filt och spelade lite spel så de kunde njuta av det fina vädret. När Peter var klar med trädgården åkte vi iväg till en park där de skulle springa och jag gå.

När vi kom hem så gjorde vi oss iordning för att äta på en indisk restaurang som vi blivit rekommenderade. Helt klart ett ställe som vi åker tillbaka till, vi trodde vi hittat ett bra ställe och det hade vi men detta var ännu bättre.

Imorgon ska Peter jobba och flickorna och jag hitta på något men innan det så får det bli lite skolarbete.

…..

Today I enjoyed the lovely weather, sat outside for a while when the others went to the driving range. When they came back home Peter had to mow the lawn and I had to move inside but it wasn’t too bad as I could sort some of my papers.

The girls sat outside on a blanket and played some board games and enjoyed the weather. When Peter was done with the garden we went to a park for some training. Peter, Emelie and Felicia was running and I was walking.

Once back home we just got ready to go for dinner. We had been recommended a Indian restaurant. Definitely a place we will return to, we thought we had found a great place before and we have but this was better.

Tomorrow Peter is working and the girls and I will do something but before they have to do some school work.