Categories
Diverse/Various

Sunburn

Idag så skulle tjejerna på Tivoli i Ruislip tillsammans med 2 andra svenska tjejer. Innan frukost så passade vi på att gå ut och gå på en timmes promenad. Hemma igen så fick det bli lite frukost och duschning innan vi skulle iväg.

Vi träffade de andra på plats och tjejerna vandrade iväg. Vi mammor åkte till en mysig pub och åt lunch ute och satt och pratade. Jag lyckades att bränna ena sidan (den mot solen) och har nu lite fina ränder från tröjan och klockan.

Jag åkte sen hem och påbörjade middagen då vi skulle ha pulled beef till middag, de andra tjejerna skulle följa med hem och sova här så lika bra att köra på ett säkert kort. Hann också bort till biblioteket för att låna en bok till min lilla elev för nästa vecka.

Nu ska jag gå och lägga mig, Peter har redan gått och lagt sig, medan tjejerna fortsätter att ha bio i vardagsrummet.

…..

Today the girls were going to a Fun Park in Ruislip together with 2 other Swedish girls. Before breakfast we took a walk for an hour and back home we had some breakfast and some showers before leaving.

We met the others at site and the girls walked away. The mothers went to a really nice pub and had some lunch, we sat outside and talked. I managed to get burnt on one side (the side facing the sun) and have now marks from the shirt and watch.

I then went home and started dinner as we were going to have pulled beef for dinner, the other girls were coming home with us for a sleepover, so I was going for a safe card. Also made it to the library to get a book for my little student.

Now it’s time to go to bed, Peter is already in bed, while the girls are watching movies in the living room.