Categories
Diverse/Various Family

Wicked

Oj vad tiden bara rusar förbi. Vi har nu varit här i 4 månader, jag exakt idag då jag anlände till London den 4 januari och Peter och Felicia ligger ju en vecka före mig.

Igår var vi på musikal inne i London på Apollo Victoria Theater, vi såg Wicked. Ibland så anordnas det från basen bussresor till musikaler. Eftersom vi var 2 stora bussar får man bra platser till mycket lägre pris än om man själv bokar. Att gå på musikal är ju inte gratis vilket är fullt förståeligt då det är många som är inblandade. Däremot kan man köpa biljetter samma dag och då få hyfsade platser till ett bra pris.

Bussen skulle avgå från basen redan vid 17 eftersom det kan ta sin tid med trafiken. Det var ingen fara så vi hann gå och ta en drink innan på en närliggande bar. Men att gå och äta hade vi aldrig hunnit så det var tur att de som gjort detta tidigare tipsade om att ha med sig mat på bussen.

Det var evigheter sen jag såg Trollkarlen från Oz, som Wicked är baserad på, men det gjorde faktiskt inte så mycket. Man förstod den fullt ut ändå. Det var dock ett par saker som blev roligare när man visste vad de syftade på (Trollkarlen från Oz).

Musikalen började vid 19:30 så innan vi var hemma var det nästan midnatt. Felicia var ganska så trött idag men hon får gå och lägga sig tidigt ikväll istället.

—–

Time is just flashing by. We have been here for 4 months now, I exactly as I arrived on Jan 4 and Peter and Felicia are one week ahead of me.

Yesterday we went to Apollo Victoria Theater to see the musical Wicked. Sometimes the base arranges trips like this where you sign up for a musical and the bus ride. We were 2 large buses and therefore got quite good seating to a much lower price as when booking yourself. To go to a musical is quite expensive which is understandable as it is a lot of people involved. Sometimes you can get this tickets for a good price if you buy the same day.

The bus was leaving the base already at 5 o’clock due to traffic. It wasn’t heavy traffic so we even had time to get a drink at a nearby bar as well. But to have dinner we would never managed so we were glad that those who had done this before told us to bring the food on the bus.

It was ages since I saw The wizard of Oz, on which Wicked is based upon, but it didn’t matter as it was easy to understand anyway. Some things were more fun when seeing the connection.

The musical started at 7:30 so it was almost midnight before we were back home. Felicia was tired this morning but she can sleep tonight instead.