Categories
Diverse/Various

Barbeque & Windsor

Söndagen fick vi nya gäster eller en i alla fall. Jessica skulle till London för att jobba och passade på att åka lite tidigare för att kunna hälsa på oss. Peter hämtade henne på flygplatsen och sen åkte vi till The Case is Altered för en söndags middag när Peter och Felicia hade sprungit. Sist Jessica var i London var 13 år sedan och då var hon höggravid så öl på puben var inte så aktuellt då =)

Puben var fullsatt men vi hittade ett litet bord i en hörna där inne vilket inte gjorde så mycket då vindarna var lite kalla.

Vi gjorde inte mer på söndagen utanför huset utan satt bara hemma och pratade. Måndagen var både Peter och Felicia lediga då det var helgdag här så vi åkte till St Albans för att äta våfflor – Jessica hade sett bilderna och tyckte att det var ett bra ställe att åka till. Det blev även en visit i katedralen och lite affärer innan vi åkte till Watford där hon fick shoppat till barnen. Vi var även tvungna att fylla på kylskåpet så en tur till Tesco hann vi också med innan vi grillade på kvällen.

Peter svor över kolen och tändvätskan då det inte ville fungera men så småningom så fick vi glöd så att vi kunde grilla och då var vi nära svältdöden.

På tisdagen så skulle jag köra Jessica till Windsor där hennes konferens skulle vara. Tyvärr så tänkte jag inte på att köra henne tidigare så hade vi ju kunnat gå och titta på Windsor innan det var dags för henne att börja jobba. Nåja, jag kan ju åka dit igen och då ska jag ta med mig familjen för det var himla mysigt att bara köra igenom där.

På eftermiddagen hade jag min lilla fransyska här för lite engelska lektion.

Onsdag kväll hade vi Mia och Leif här på middag och då gick det bättre för Peter att grilla – kanske för att han började innan och struntade i tändvätskan och använde sig av grilltändare. Vi hade en trevlig kväll och hoppas att göra om det snart igen.

Peter var på middag på mässen igår och är lite trött idag… =)

…..

On Sunday we had new guests or at least one. Jessica was going to London for work and took the opportunity to come and visit us. Peter picked her up from the airport and then we went to The Case is Altered for Sunday dinner once Peter and Felicia were done running. Last time Jessica was here was 13 years ago and she was super pregnant so a beer at the pub was out of the question =)

The pub was crowded but we found a small table inside which was good as the winds were a little chilly.

We didn’t do very much on Sunday outside of the house, just staying home and talking. Monday was bank holiday and both Peter and Felicia was off and we decided to go to St Albans to eat waffles – Jessica had seen the pictures and thought it was a good place to visit. We also went to the cathedral and some stores before we went to Watford where she could shop for the kids. We also had to do some grocery shopping to be able to bar-b-q in the evening.

Peter wasn’t very happy with the barbeque coal and the lighter fluid but we did get it glowing and had dinner at the end.

I was going to drive Jessica to Windsor where her conference was taking place. Unfortunately I didn’t think about going there earlier so that we could have seen Windsor before she had to start to work. Well, I can go back and will then bring the family because it was very nice just driving through.

In the afternoon I had my French girl for some English lesson.

Wednesday evening we had Mia and Leif here for dinner and then it went better for Peter to bar-b-q – maybe because he started earlier and used another way to light the coal. We had a great evening and hope to do it again soon.

Yesterday Peter went to a dinner at the Mess, he is a little tired today =)