Categories
Diverse/Various

Dulwich and Barnes

Uj, uj, uj så längesen det är jag skrev. Tog tydligen ut mig fullständigt =)

Förra lördagen så var vi bjudna till en av de svenska familjerna, de bor inte i Northwood utan i Barnes. De hade varit snälla och bjudit lite tidigare då vi var tvungna att åka hem ganska så tidigt, i alla fall tidigt för oss.

Vi hade en mycket trevlig kväll och det var synd att vi hade lite bråttom hem men ibland blir det så att saker krockar.

Anledningen till att vi skulle hem tidigt var för att Peter på söndagen skulle cykla ett lopp i London. Han startade i Dulwich, södra London, vid 9:15 men så skulle han vara där en timme innan och det tog ca en timme att köra dit. Så ja, klockan 7 på söndagsmorgonen satte vi oss i bilen – inte pigga alls faktiskt för att åka på tävling (Felicia och jag).

Eftersom vi inte hittade dit så tryckte vi in adressen på GPSen och körde. Peter har sagt hela tiden att han inte ska köra i centrala London men det har han gjort nu eftersom det var den vägen GPSen visade. Det var ganska så lugnt vid den tiden på dagen men lite värre när vi skulle hem. Jag är glad att jag slapp köra i alla fall.

Det fanns inte så mycket aktivitet kring eventet och inga affärer var öppna så det fanns inget för mig och Felicia att göra. Dessutom så blåste det kallt så vi väntade i bilen och gick till målgången i tid för att se Peter komma i mål.

…..

Ops, it has been a while since I last wrote. Sorry! Think the guest made me completely worn out =)

Last Saturday we were invited to one of the Swedish families, they don’t live in Northwood but in Barnes. They were kind to invite early as we had to go home early, at least early for us.

We had a very nice evening and it was bad we had to leave but sometimes things just happens at the same time.

The reason we had to leave early was because Peter had a bike race on Sunday morning in London. He started in Dulwich, south London, at 9:15 but had to be there an hour before and it took about an hour to get there. So this family was leaving Northwood at 7 o’clock on a Sunday morning and we (Felicia and I) were not looking forward to a race.

As we didn’t know the way there Peter entered the address in the navigator and of we went. Peter has been very clear about that he doesn’t want to drive in central London but now he has done it any way as that was the route the navigator picked. It wasn’t bad in the morning but a little more traffic going home. I’m glad I didn’t have to drive!

It wasn’t much for us to do there, no stores were open and no activity surrounding the event either. As it was very windy and cold winds Felicia and I spent the time in the car and just went to the finishing area in time to see Peter get there.