Categories
Besök Diverse/Various Vivi

Europolitan Guests 2

Nu har alla gäster åkt hem och vardagen är tillbaka i Northwood. På onsdagkväll kom 5 tjejer som jag har jobbat ihop med för många år sedan men sen hållt kontakten med.

De hade oturen att komma när det var strejk på tunnelbanan så resan från Heathrow till Northwood tog betydligt längre tid än vanligt eftersom alla Londonbor körde själva. Men de kom fram i alla fall till slut.

På torsdagen så tog vi en långfrukost innan vi gjorde oss iordning för att åka in till centrala London. Tyvärr regnade men vi tog bilen till tunnelbanan vilket var skönt när vi kom hem.

Nettan var guide och tog oss till delar av London där jag inte varit innan. Vi bestämde oss efter en stund att dela på oss och jag skulle ta de andra tillbaka till Oxford Street, nåja vi kom dit så småningom efter lite letande i tunnelbanan…

Det regnade från och till hela dagen och vi sprang ut och in i affärer, varvat med lunch och fika innan vi tog fel buss när vi skulle till Baker Street men hem kom vi i alla fall så småningom. När klockan var 22 trillade vi in på Ask i Northwood för middag.

Fredagen var också en shoppingdag och jag tror att alla hittade lite att ta med sig hem. 2 av tjejerna har aldrig tidigare varit i London så de tog en tur med en hop-on hop-off buss för att få se en del av det som London har att erbjuda. Kvällen blev lika sen och även denna dag så valde vi att äta i Northwood.

På lördagen hann vi inte göra mycket mer än att de packade och vi åt frukost innan det var dags för dem att åka till flygplatsen för att ta sig tillbaka till Karlskrona.

Peter och Felicia skulle på Rugby på eftermiddagen och jag åkte till Camden Market.

…….

Now all our guests have returned home and everything is back to normal in Northwood. Last Wednesday evening 5 girls arrived, which whom I have worked with many years ago and then stayed in touched with.

They had the bad luck to arrive when we had tube strike so the trip from Heathrow to Northwood took longer than normal as all Londoners drove by themselves. But they arrived eventually.

Thursday morning started with a long breakfast before getting ready to go to central London. Unfortunately it was raining but we took the car to the tube station which was nice coming back home.

One of the girls was the guide and took us to a part of London where I have not been before. After a while we decided to split and I was taking them back to Oxford Street, well we got there eventually after being lost in tunnels…

It was raining on and off all day and we headed in and out of stores, alternated with lunch and coffee break before we took the wrong bus going to Baker Street nevertheless we did get home finally. At 10 pm we all stumbled into Ask in Northwood for dinner.

Friday was also spent as a shopping day and I think everyone found something to take back home. 2 of the girls had never been in London before and they took a guided tour to see some of what London has to offer. The evening was as late as the day before and we decided to eat in Northwood.

Saturday only had time for packing and breakfast before they had to leave and start their journey back home to Karlskrona.

In the afternoon Peter and Felicia was going to see the rugby game of the year between Navy and Army. I went to Camden Market instead.