Categories
Diverse/Various Emelie Peter

Göteborgsvarvet

Peter åkte till Göteborg igår för att springa Göteborgsvarvet. Han skulle springa det tillsammans med Johan men även träffa Emelie då hon ska springa imorgon.

Känns lite att inte kunna följa med hem då Emelie blir 18 år imorgon men det gick inte så jag får sjunga via FaceTime och istället skämma bort henne när hon kommer hit. Peter har fått strikta instruktioner om vad som gäller imorgon men antagligen har han inte lyssnat som vanligt =D.

Felicia har haft kompis igår och idag har hon en annan kompis så henne har jag inte sett så mycket av. Men det gör inget, bara kul att det är någon som har tid och lust att träffas utanför skolan.

Imorgon ska hon och jag åka till Heathrow 2 gånger. Först ska vi dit på morgonen för att träffa Boel som mellanlandar här på väg hem från USA. Hon kommer dock okristligt tidigt men hon får vänta en liten stund på oss för jag vill inte stiga upp innan 6.

Sen får vi väl åka dit igen och hämta hem Peter antar jag.

….

Peter went to Gothenburg yesterday to run in the competition “Göteborgsvarvet” which is a half marathon. He was going to run it together with his old friend Johan but also meet Emelie who is running tomorrow.

Feels a little sad not to be able to join as Emelie is turning 18 tomorrow (that is our 21) but it didn’t work out, I have to sing for her via FaceTime instead and spoil her when she comes here. Peter has gotten strict instructions what goes tomorrow but he has probably not listen as usually =D

Felicia was with a friend yesterday and another one today so I haven’t seen so much of her. But it’s OK, just nice that someone had the time and interest to meet outside school.

Tomorrow she and I will go to Heathrow twice. First to meet a friend who is having a stopover here going from US to Copenhagen, and then I guess we have to go there to pick Peter up.