Categories
Besök Diverse/Various Vivi

Heathrow – Windsor – Heathrow

Söndagen började tidigt för min del. Felicia hade en kompis som sov över så de sov vidare när jag gick upp strax efter kl. 6. Strax innan 7 begav jag mig iväg för att köra till Heathrow och där möta Boel.

Precis innan jag skulle åka gick jag in och kollade så att hennes plan hade landat så jag slapp sitta där och vänta. Ser att det har landat och ger mig iväg. Jag hade förklarat för Boel hur det såg ut i terminalen och vart hon skulle vänta på mig. När jag är nästan framme och ska ta avfarten mot terminal 3 kom jag på att jag sett på datorn att planet landat på terminal 5, tur att jag mindes det för jag hade liksom inte hittat henne annars.

Eftersom klockan inte var mer än 7:30 så gick vi till Carluccio’s som fanns i ankomsthallen, de har bra mat och vi fick en god frukost. Vi satt där och pratade länge och när klockan var 9:30 bestämde vi oss för att åka till Windsor eftersom det bara ligger ca 20 minuter från flygplatsen. Vädret var strålande sol och varmt så vi tog en promenad genom centrum och ner till Themsen för att vända tillbaka och även titta i några butiker. Tyvärr lyckades jag med att få parkeringsböter eftersom jag glömde gå tillbaka och lägga på mer pengar…. Fast jag fick rabatt på boten om jag betalade inom 14 dagar, då var det halva priset =)

När vi var klara i Windsor körde jag tillbaka Boel till flygplatsen så hon kunde fortsätta sin resa mot Karlskrona. Jag fortsatte sen hem för att bara ta det lugnt en liten stund innan jag skulle tillbaka för att hämta Peter som kom från Göteborg.

………..

Sunday started early for me. Felicia had a friend sleeping over and they kept sleeping when I woke up shortly after 6 o’clock. Just before 7 o’clock I left for Heathrow to meet my friend.

Just before leaving I checked the status of her flight online, I didn’t want to sit there and wait at that time of the day. I see that it had landed and off I go. I had explained to her how the terminal looked like and where to wait for me. When almost there and taking the exit for terminal 3 I remember that I had seen online that the flight had landed at terminal 5, luckily I remembered or we wouldn’t have found each other.

As it was only 7:30 am we went to Carluccio’s which is situated in the arrival lounge, they have OK food and we had a nice breakfast. We sat talking until 9:30 when we decided to go to Windsor which is only about 20 minutes away from the airport. The weather was wonderful and we took a walk through the city and down to Thames where we turned back and checked some stores as well. Unfortunately I got a parking ticket as I forgot to go back and add some more money to the parking meter… But the good thing is that I got a discount if I paid within 14 days, it was then only half the amount =)

When we were done in Windsor I drove my friend back to the airport and she could continue her trip to Karlskrona. I went home for a few hours before I went back to get Peter who flew in from Gothenburg.Image ThumbnailImage ThumbnailImage ThumbnailImage ThumbnailImage Thumbnail