Categories
Diverse/Various Vivi

Swelter

Om vi hade fint väder på söndagen var det ännu bättre på måndagen, jag tog min morgonpromenad som vanligt och när jag kom hem trodde jag att jag skulle smälta. Det var varmt och tryckande och redan kl 9 var det 22 grader. Tog en kort stund i solstolen innan det var dags för att svalka av sig ordentligt.

På kvällen var jag, Felicia och Mia på Zumba och det var fortfarande varmt, 23 grader när vi åkte hem vid kvart i 8.

Tisdagen var fortfarande varm men inte lika mycket sol. Det var extremt tryckande och även utan ansträngning så blev man genomsvettig. Men jag tog en promenad upp till basen för lite engelska och sen efterföljande lunch. På eftermiddagen var det min lektion med fransyskan och sen åkte jag och Felicia till Watford.

Meningen var att jag skulle försöka att hitta något för mig att ha på mig på min kusins bröllop. Handlade gjorde jag men inte inget jag kan ha på bröllop, jeans och en t-shirt, så jag får väl åka tillbaka igen. Behöver även en balklänning till sommarbalen och den skulle jag åkt in och handlat idag men har huvudvärk så jag får åka en annan dag.

….

If we had nice weather on Sunday it was even better on Monday. I took my usual morning walk and thought I was going to melt coming back home. It was warm and swelter and at 9 o’clock it was already 22 C / 72 F degrees. Had a short sitting in the sun chair before I had a shower to really cool down.

In the evening Felicia, me and Mia went to Zumba and it was still 23 C / 73 F degrees at 7:45 when we went home.

Tuesday was still warm but less sun. It was really swelter and even without doing anything you started to sweat. But I took a walk up to the base for some English and then the weekly lunch afterwards. In the afternoon I had my lesson with the French girl and then Felicia and I went to Watford.

I was going there to try to find something for my cousins wedding. I did shop but nothing I can wear for a wedding, jeans and a t-shirt, so I have to go back. I also need a dress for the summer ball and I was supposed to go to London today for that but I have a headache so I will have to go another day instead.