Categories
Diverse/Various Northwood Vivi

Indonesian Buffet Lunch

För ganska så länge sedan hade jag, Mia och Hester lunch tillsammans. Hester är från Nederländerna och vi kom att prata om att det fanns så god indonesisk mat där. När vi pratat en stund föreslog Hester att hon skulle laga en riktig indonesisk buffé och bjuda in andra fruar.

Igår var det så dags, jag har sett på hennes FB att hon har lagat mat i flera dagar och vi åt kungligt. Det fanns Serundeng, bawang goreng, kroepoek, roedjak, katjangsaus, sambal goreng talas, sajoer lodeh, ayam besengek, rendang, babi ketjap, daging smoor, satay och rice.

Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute och äta. Vi var 10-12 st kvinnor från USA, Sverige, Holland, Danmark, Tyskland, Italien och Frankrike. Som vanligt väldigt trevligt när vi träffas.

For quite some time ago I had lunch with Mia and Hester, she is from the Netherlands and we came to talk about the lovely Indonesian food you can eat in Netherlands. After talking for a while she suggested that she should cook a real Indonesian buffet lunch for the other wives.

So yesterday it was time for the lunch, I have seen on her FB that she has been cooking for days and we had a royal treat. We had Serundeng, bawang goreng, kroepoek, roedjak, katjangsaus, sambal goreng talas, sajoer lodeh, ayam besengek, rendang, babi ketjap, daging smoor, satay and rice.

We were lucky and the weather was wonderful and we could sit outside. We were about 10-12 women from US, Sweden, Netherlands, Denmark, Germany, Italy and France. As always we had a wonderful time.