Categories
Besök Diverse/Various Family

My family

Mamma och pappa kom på besök och landade på Stansted där jag och Felicia hämtade dem. Tyvärr var inte ett särskilt trevligt välkomnade de fick då jag fastnade i trafiken och de fick stå ute i kall blåst. Schysst mot pappa som även fyllde 70 denna dag.

Vi tog det ganska så lugnt på dagen då de påbörjade sin resa tidig på morgon och på kvällen gick vi ut och åt indiskt.

Dagen efter kom min bror och medan jag hämtade honom på Heathrow shoppade de andra i Watford. Dit Anders och jag anslöt för att passa på att handla presenter till dem som inte kunde komma till England.

Under deras visit var det också International Evening på basen och Peter och jag lämnade de andra att roa sig själva. De åkte in till London och på kvällen åkte mormor och Felicia hem medan de andra stannade för att gå på en Jack the Ripper-tour.

Vi hann även med att gå på Borough Market och alla fira pappa med middag på Piazza här i Northwood innan alla återvände till Sverige.

Nästa gång hoppas jag att alla kan komma och att det inte är strul med visum och sjukdomar som ställer till det.

………

Mum and dad came to visit and landed at Stansted where Felicia and I picked them up. Sadly they didn’t get a very nice welcome as I got stuck in traffic and they had to wait outside where it was a lot of cold winds. Wonderful towards dad who turned 70 the same day.

We did take it easy during the day as they started their trip early that day and in the evening we had dinner at Shemul, an Indian restaurant.

They day after my brother arrived and while I picked him up at Heathrow the others went shopping in Watford. Anders and I joined them and did some shopping for those who couldn’t come to England.

While they were here we had International Evening at the base and Peter and I left the others to enjoy themselves. They went to London and in the evening mum and Felicia returned home while the others took a Jack the ripper-tour.

We also went to Borought Market and to celebrate dad’s birthday properly at Piazza here in Northwood before all returned to Sweden.

Next time I hope that everyone can join and there will be no hassle with visas and chicken pocks.