Categories
Diverse/Various Emelie Family Felicia

British Summer Time

Vi vaknade vid 9 på lördagen och det kändes då lagom med antal timmar för sömn. Jonathan och Kim stannade en stund efter frukosten innan de åkte vidare till sin dotter för att hälsa på innan de begav sig norrut igen.

Tjejerna skulle på konsert i Hyde Park, British Summer Time, men eftersom Felicia inte är 16 behövde hon vara i vuxet sällskap och vi följde med ifall jag behövde följa med in. Som tur var slapp jag det och Hanna kunde få min biljett. När vi köpte biljetterna så visste vi inte att hon också skulle vara här men det blev ju bra ändå.

Det var väldigt varmt och Peter och jag gick ner till St Christopher’s Place för att äta lunch innan vi åkte hem igen. På vägen hem insåg jag att det var nog inte riktigt nog med 5 timmars sömn bara. Resten av dagen/kvällen tog vi det bara lugnt och gjorde just ingenting.

We woke up at 9 pm on Saturday and it felt as it was enough of sleep. Jonathan and Kim stayed a while after breakfast before they went to their daughter before heading north again. It was very nice and please come back again.

The girls were going to a concert in Hyde Park, British Summer Time, but as Felicia isn’t 16 she needed parental guidance and we went with them in case I had to join them inside. Luckily I didn’t have to join and Hanna could have my ticket. When we bought the tickets we didn’t know that Hanna was coming but it all turned out well.

It was really hot and Peter and I walked down to St Christopher’s place for some food before going home again. On the way home I realized that 5 hours of sleep wasn’t enough. The rest of the day/evening we just relaxed and did absolute nothing.